De Website Is Onlangs Vernieuwd.

U kunt nog gerust gebruik maken van de oude site.


Ga Door Naar De Nieuwe Site Blijf Hier
Acupunctuurpraktijk Gary Lu - Acupunctuur in Heemskerk - Tuina massage

Acupunctuurpraktijk Lu

Acupunctuur en traditionele Chinese geneeskunde

Tuinamassage

Tuinamassage is ook bekend als drukpuntmassage. Naast het uitoefenen van de juiste hoeveelheid kracht om de meeste spieren die pijn veroorzaken te ontspannen, zal tuinamassage vervolgens worden aangepast aan uw lichaamsconditie door gebruik te maken van punten die u ontspannen. U kunt genieten van een comfortabele massage terwijl het uw pijn, mentale stress en spanning verlicht.

Tuinamassage kan u helpen om uw pijn te verlichten en de bloedsomloop te stimuleren, dit wordt bereikt door het deblokkeren van de meridianen. Toepassen van Tuinamassage vermindert vermoeidheid door bepaalde lichaamspunten te stimuleren. De interne organen zijn van zeer grote invloed op bv. uw vermoeidheid en het verbeteren van uw weerstand.


Hoe ziet een tuinabehandeling eruit?

Deze drukpuntbehandeling is een fysieke behandeling waarbij de manipulatie van spieren centraal staat. Deze manier van masseren werkt diep door, waardoor het zowel effect op lichaam als geest heeft. Om die reden wordt het veelal ingezet voor onder andere: migraine, chronische pijn, zenuwpijn en nek- en rugklachten.