De Website Is Onlangs Vernieuwd.

U kunt nog gerust gebruik maken van de oude site.


Ga Door Naar De Nieuwe Site Blijf Hier
Acupunctuurpraktijk Gary Lu - Acupunctuur in Heemskerk - Hart en bloedvaten

Acupunctuurpraktijk Lu

Acupunctuur en traditionele Chinese geneeskunde

Acupunctuur kan verder worden toegepast bij:

Bloedarmoede

Hartkloppingen

Hoge óf lage bloeddruk


hoge bloeddruk is meestal het gevolg van teveel (yang) energie, te veel hitte en/of stagnatie van energie en bloed. Dit is te herkennen aan bijvoorbeeld stijve spieren in de nekregio. Vaak zien we ook hoofdpijn, een algemeen spanningsgevoel, vaak moeten geeuwen, een kort lontje of geïrriteerdheid. Met acupunctuur proberen we de druk te laten afvloeien, waardoor de bloeddruk daalt. Tijdens het zetten van de naalden zien we vaak al effect. Om dit ook blijvend te verlagen is het vaak nodig enkele gezonde keuzes in het dagelijks leven te maken. Acupunctuur helpt u ook bij het ondersteunen van een andere levensstijl, bv. stoppen met roken en een betere nachtrust. 

Als er sprake is van een lage bloeddruk ligt er vaak een inactieve levensstijl of depressie aan ten grondslag. Een behandeling met acupunctuur zorgt voor het verbeteren van het functioneren van uw hart en uw spijsvertering. Hierdoor ontstaat een betere productie van bloed, waardoor uw lage bloeddruk afneemt. Ook is dit van positieve invloed op bloedarmoede. 

Door het toepassen van Chinese diagnose (tong- en polsdiagnose) kan ik onderzoeken welke organen uw klachten veroorzaken en een behandelplan opstellen.