De Website Is Onlangs Vernieuwd.

U kunt nog gerust gebruik maken van de oude site.


Ga Door Naar De Nieuwe Site Blijf Hier
Acupunctuurpraktijk Gary Lu - Acupunctuur in Heemskerk - Beroerte

Acupunctuurpraktijk Lu

Acupunctuur en traditionele Chinese geneeskunde

Acupunctuur en een beroerte

Volgens de theorie van de Chinese geneeskunde kan acupunctuur de stroom van Qi in de meridianen verbeteren door de acupunctuurpunten van het lichaam te stimuleren en bepaalde technieken uit te voeren om stimulerende effecten teweeg te brengen.

Acupunctuurbehandeling kan de motorische disfunctie van de ledematen en de gevolgen daarvan bij patiënten met een beroerte effectief verbeteren, en ook het opnieuw optreden van een beroerte voorkomen. Beroerten kunnen worden ingedeeld als hemorragisch of ischemisch: ofwel worden de hersenen beschadigd door een gescheurd bloedvat, ofwel worden de hersenen geblokkeerd door een bloedvat.

Hoe eerder u zich laat behandelen ná een beroerte, hoe effectiever acupunctuur werkt om uw motoriek te herstellen. Het is van belang dat u zich binnen 6 maanden na een beroerte laat behandelen om het beste resultaat te krijgen. Na ongeveer een jaar kan acupunctuur alleen het dagelijks functioneren verlichten. 

Acupunctuur zal niet alleen uw disfunctioneren te helpen verbeteren, maar ook uw energielevel laten toenemen. Hierdoor voelt u zich energieker én lekkerder in uw vel zitten.